Portfolio

Website referencer

byedelgaard.dk præsentere Christina Edelgaard og hendes virke som den fantastisk dygtige fotograf hun er.

Se hendes æstetiske billeder og husk så på hende, hvis du skal giftes, have taget familiebilleder eller dit erhvervsportræt skal opdateres, eller andre store begivenheder du gerne vil have foreviget  📷

aarhusstemmeklinik.dk er et redesign af et eksisterende website. Aarhus stemmeklinik ønskede et mere overskueligt, responsivt og brugervenligt website som patienterne kan søge information om deres stemmeproblemer og booke tid.

Historiefortælling i kunstform.
Kunst kan bruges som et sundhedsfremmende element og det er præcis det Art Stories vil bevise med deres kreative evner.

Art Stories er helt bevidste om, hvordan deres kunst kan gøre en forskel for de børn, som møder den rundt om i danske klinikker – i venteværelset, eller i institutioner.

Websitet livingbynorman.dk, er et 100% redesign af eksisterende website. Sanne Norman, som er ejer af livsstilsbutikken Living by Norman, der ligger i Højbjerg – Aarhus, er en ildsjæl ud over det sædvanlige – og der er altid fokus på den personlige og unikke service. Stemningen i butikken er varm og positiv, og der er rig mulighed for at finde inspiration til hjemmet og klædeskabet. – Og netop dette skulle det nye website afspejle.