Cases

Vi hjælper små– og mellemstore virksomheder med at udvikle og designe professionelle hjemmesider- og webshops. Vi tilbyder også hjælp til andre grafiske opgaver som design/re-design af logo og opsætning af nyhedsbreve. Med en professionel hjemmeside og webshop giver du både nuværende og potentielle nye kunder mulighed for let at kunne kontakte dig og købe dine produkter eller ydelser. Det hjælper dig samtidig med at skabe øget synlighed og skalere din virksomhed.

Du kan se priser her
 

Her på siden kan du se en række eksempler på tidligere cases, som vi har arbejdet med.

Website referencer

RESTAURANT KOHALEN
Kohalen.dk er et redesign af et eksisterende website. Redesignet tager udgangspunkt i deres karakteristiske grønne logofarve og brugervenlighed.
Kohalen er med sine mere end 100 år en af de ældste restauranter i Aarhus. De tilbyder et bredt udvalg af traditionelle, danske retter til gode priser. 

DEN SPIRITUELLE VERDEN
Berithoejgaard.dk er et professionelt og responsivt website udviklet og designet fra ny.
Berit Højgaard er uddannet Clairvoyant, Spirituel Medium og “Spirituel & Trance Healer”, Holistisk Kropsterapeut og Dyretelepatør til både dyr og mennesker. Besøg Berits website – der er mere mellem himmel og jord!

Byedelgaard.dk er et redesign af et eksisterende website, som indehaver Christina Edelgaard løbende opdaterer med nye farver og sine smukke, æstetiske billeder. 
Christina Edelgaard tager både billeder for private til særlige lejligheder, portrætbilleder og produktbilleder til virksomheder. 

Ccmind.dk et nyudviklet website med tilhørerende design af app.
C&C Mind tilbyder standard og skræddersyede kortere og længere forløb om mental træning og mindfullness på arbejdspladsen. C&C Mind består af:
Camilla // Mindfulness- og yogalærer &
Charlotte // Psykolog- og mindfulnesslærer.

Artstories.dk er et nyudviklet website, som giver plads til den kreativitet, der er en central del af virksomhedens dna. Art Stories arbejder med historiefortælling som en sundhedsfremmende kunstform. Med tekster og illustrationer hjælper de eksempelvis børn med at sætte ord og billeder på emner, som kan være svære at tale om. 

Ciliebagger.dk er et nyudviklet website, som bl.a. rummer et portfolio af Cilies super skarpe billeder. 
Cilie holder til i Holbæk og omegen, men kører også ud og tager bryllups-, graviditets, portræt-, par-, mor-/barn- og børn-/familiebilleder. 

Bb-service.dk er et nyudviklet website med et overblik over de ydelser, som håndværkervirksomheden tilbyder. 
Det tæller blandt andet fleksible rehabiliteringsløsninger, reparationer og salg af bl.a. dæk & slanger samt udlejning af hjælpemidler.

Doenho.dk er et redesign af et medlemswebsite for DØNHO. DØNHO er Dansk Øre-Næse-Halslægers Organisation, og på siden kan du blandt andet læse mere om organisationens forskningsenhed DØNHOF og følge webinarer. 
Den nye hjemmeside rummer bl.a. et forum til sparring for lægerne.

Uldallconsult.dk er et nyudviklet website.
Lena Uldall (cand. mag. i antropologi og organisationspsykologi) er coach, og hun tilbyder virtuel rådgivning, som kan hjælpe dig med at forandre dit liv og din karriere.

Diemutti.dk er et nyudviklet website. Indehaver Joke Habben vejleder tyske og danske virksomheder. Hun kan gennem bl.a. rådgivning og oversættelse hjælpe dig med at komme igennem lydmuren til tyske samarbejdspartnere og markeder. 

Lomholtwoodwork.dk er et nyudviklet website. Lomholt Woodwork er navnet på det værksted, hvor bedsteforældrene til Elliot – som ønskede sig en flyverhylder – producerer flyverhylder med fokus på miljø og klima. 

Kulturkollektivet.dk er et redesign af et eksisterende website. Kulturkollektivet er en almennyttig erhvervsdrivende forening, som arrangerer kulturbegivenheder (koncerter, teater og andre  events) på Gellerupscenen i Brabrand.

AARHUS STEMMEKLINIK
Aarhusstemmeklinik.dk er et redesign af et eksisterende website. Aarhus Stemmeklinik ønskede et mere overskueligt, responsivt og brugervenligt website, så deres patienter nemt kan søge information om stemmeproblemer og booke en tid.
Hos Aarhus Stemmeklinik møder du fagspecialister med mange års erfaring inden for udbredning og behandling af både stemmeproblemer og åndedrætsvanskeligheder.