Cases

Vi brænder for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at udvikle og designe professionelle hjemmesider og webshops. Vores team er også tilgængelige for at hjælpe med andre grafiske opgaver, såsom design/re-design af logoer og opsætning af nyhedsbreve.
Vi tilbyder også online markedsføring.

At have en professionel hjemmeside, eller webshop, gør det ikke bare nemt for dine nuværende eller potentielle nye kunder, at nå dig og købe dine produkter eller ydelser. Vi hjælper også med at vækste din virksomhed ved at øge synligheden. Grip chancen for at tage din virksomhed til næste niveau og lad os hjælpe dig med at skabe en fantastisk online platform, som vil vise dit brands unikke personlighed og stil.

Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at lykkes og kan ikke vente med at begynde at arbejde sammen med dig!

Her på siden kan du se en række eksempler på tidligere cases, som vi har arbejdet med.

Website referencer

RESTAURANT KOHALEN

Introduktion af Restaurant Kohalen! Vi er glade for at annoncere redesignet af Restaurant kohalen’s hjemmeside, der nu smukt afspejler deres karakteristiske grønne farve. Som en af de ældste og mest respekterede restauranter i Aarhus i over 100 år, tilbyder Kohalen et bredt udvalg af traditionelle danske retter, der med sikkerhed tilfredsstiller dine smagsløg, alle til overkommelige priser. Fra det øjeblik, du træder ind ad døren, er målet at få dig til at føle sig hjemme i deres hyggelige omgivelser. Så besøg Restaurant Kohalen og oplev essensen af traditionel dansk køkken i den autentiske atmosfære, på en af Aarhus mest elskede etablissement. Besøg Restaurant Kohalen.dk  for at lære mere.

DEN SPIRITUELLE VERDEN

For Berit Højgaard lavede vi et professionelt og responsivt website, der er udviklet og designet fra bunden. Berit Højgaard er uddannet Clairvoyant, Spirituel Medium og Trance Healer, Holistisk Kropsterapeut og Dyretelepatør for både dyr og mennesker. Hendes hjemmeside tilbyder en bred vifte af tjenester, kompetencer og ressourcer for dem, der ønsker at udforske den spirituelle verden. Fra private sessioner og workshops, til foredrag og online kurser, tilbyder Berit en unik mulighed for at forbinde dig med den spirituelle verden. Her kan du finde svar på spørgsmål om livet og eksistensen og få kontakt til dine kære afdøde – dyr som mennesker.

Byedelgaard.dk er et redesign af et eksisterende website, som indehaver Christina Edelgaard løbende opdaterer med nye farver og sine smukke, æstetiske billeder. 
Christina Edelgaard tager både billeder for private til særlige lejligheder, portrætbilleder og produktbilleder til virksomheder. 

Ccmind.dk et nyudviklet website med tilhørerende design af app.
C&C Mind tilbyder standard og skræddersyede kortere og længere forløb om mental træning og mindfullness på arbejdspladsen. C&C Mind består af:
Camilla // Mindfulness- og yogalærer &
Charlotte // Psykolog- og mindfulnesslærer.

Artstories.dk er et nyudviklet website, som giver plads til den kreativitet, der er en central del af virksomhedens dna. Art Stories arbejder med historiefortælling som en sundhedsfremmende kunstform. Med tekster og illustrationer hjælper de eksempelvis børn med at sætte ord og billeder på emner, som kan være svære at tale om. 

Ciliebagger.dk er et nyudviklet website, som bl.a. rummer et portfolio af Cilies super skarpe billeder. 
Cilie holder til i Holbæk og omegen, men kører også ud og tager bryllups-, graviditets, portræt-, par-, mor-/barn- og børn-/familiebilleder. 

Bb-service.dk er et nyudviklet website med et overblik over de ydelser, som håndværkervirksomheden tilbyder. 
Det tæller blandt andet fleksible rehabiliteringsløsninger, reparationer og salg af bl.a. dæk & slanger samt udlejning af hjælpemidler.

Doenho.dk er et medlemswebsite for DØNHO, som står for “Dansk Øre-Næse-Halslægers Organisation”. Her på siden kan du blandt andet læse mere om organisationens forskningsenhed DØNHOF – og se webinarer, hvis man er medlem, vel at mærke 🙂
Desuden rummer den nye hjemmeside bl.a. et forum til sparring mellem lægerne.

Uldallconsult.dk er et nyudviklet website.
Lena Uldall (cand. mag. i antropologi og organisationspsykologi) er coach, og hun tilbyder virtuel rådgivning, som kan hjælpe dig med at forandre dit liv og din karriere.

Diemutti.dk er et nyudviklet website. Indehaver Joke Habben vejleder tyske og danske virksomheder. Hun kan gennem bl.a. rådgivning og oversættelse hjælpe dig med at komme igennem lydmuren til tyske samarbejdspartnere og markeder. 

Lomholtwoodwork.dk er et nyudviklet website. Lomholt Woodwork er navnet på det værksted, hvor bedsteforældrene til Elliot – som ønskede sig en flyverhylder – producerer flyverhylder med fokus på miljø og klima. 

Kulturkollektivet.dk er et redesign af et eksisterende website. Kulturkollektivet er en almennyttig erhvervsdrivende forening, som arrangerer kulturbegivenheder (koncerter, teater og andre  events) på Gellerupscenen i Brabrand.

AARHUS STEMMEKLINIK
Aarhusstemmeklinik.dk er et redesign af et eksisterende website. Aarhus Stemmeklinik ønskede et mere overskueligt, responsivt og brugervenligt website, så deres patienter nemt kan søge information om stemmeproblemer og booke en tid.
Hos Aarhus Stemmeklinik møder du fagspecialister med mange års erfaring inden for udbredning og behandling af både stemmeproblemer og åndedrætsvanskeligheder.